Partners

Vanaf het moment dat wij voor een project worden geselecteerd, wordt intern een ervaren team samengesteld dat zich buigt over de beheersing van het taakstellende budget, de planning en de kwaliteit. Dit team blijft vanaf het begin tot eind bij het project betrokken.

Direct na de selectiefase benadert SMT haar (keten)partners om een volledige, haalbare en financieel gunstige bieding te maken. De partners beoordelen de haalbaarheid van het ontwerp, benoemen kansen en risico's, en mogelijke alternatieven. In onze visie wordt geen onderscheid gemaakt tussen de partijen: alle betrokkenen spreken over alle onderdelen mee. Doordat de partners al voor gunning bij het project worden betrokken, verliezen we erna geen kostbare tijd. Het team is immers al gevormd. Dit biedt betrokkenen, ook de opdrachtgever, een aantal belangrijke voordelen, zoals planning en tijdbeheersing, afstemming en integratie van kennis van nevenaannemers. Dit bevordert uiteindelijk de samenwerking als één team.
  

 

Samenwerking

De samenwerking tussen SMT en dochteronderneming Matrix Onderwijshuisvesting is geëindigd. Voor informatie kunt u contact opnemen met SMT 073-6924444.
 
 
 
 
 
 
 

SMT is onderdeel van groepsonderneming Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). Een groep innovatieve bouwgerelateerde bedrijven. Een netwerk van ruim 20 bouwbedrijven  actief in Nederland, België en Duitsland.

Deze regionale bedrijven opereren geheel autonoom en zijn volledig verantwoordelijk voor hun eigen resultaten.

Daar waar dat meerwaarde biedt, trekken ze gezamenlijk op. We maken gebruik van elkaars expertise, methoden, modellen en middelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

Deel deze pagina

 

Neem contact op

Bezoekadres

Hambakenwetering 5

5231 DD 's-Hertogenbosch

Routebeschrijving

 

Postadres

Postbus 1711

5200 BT 's-Hertogenbosch

 

T 073-692 44 44

E info@smt-benv.nl

I  www.smt-benv.nl

 

 

Nieuws

Hoogste punt bereikt Horizon College Purmerend

11 oktober 2018

Het hoogste punt van de nieuwbouw Horizon College te Purmerend is bereikt....

Lees meer

Contract ondertekening voor nieuwbouw Hermann Wesselink College Amstelveen

27 september 2018

Na uitvoerig voorwerk en dialoogrondes om te komen tot een optimaal gebouw...

Lees meer

Nieuwbouw Mavo Schravenlant XL gereed

18 september 2018

De nieuwbouw Mavo Schravenlant XL in Schiedam is gereed. Het project werd 17...

Lees meer

 

Lees alle berichten