Onze waarden

Om onze visie, missie en ambities te waarborgen hebben wij een aantal uitgangspunten opgesteld, die wij consequent bij onze werken hanteren. Hierin zijn samenwerking en communicatie voor ons basisvoorwaarden.

 

Uitgangspunten

 

  • SMT wil door een gezamenlijke inspanning met alle partners, onderaannemers en nevenaannemers komen tot een compleet onderbouwd, meetbaar antwoord op de dor de opdrachtgever opgestelde outputspecificatie.
  • SMT ontzorgt de opdrachtgever door de kwaliteit van haar partners, door het hoogwaardige ontwerp, door beheersing van het proces en de kwaliteit van het eindproduct. Het proces is op een transparante manier ingericht en mede te sturen door de opdrachtgever.
  • SMT waarborgt de rol en invloed van de stakeholders. Wij betrekken de opdrachtgever bij alle fasen van het project. De opdrachtgever zien wij als één van de ontwerppartners, en heeft daardoor invloed op het ontwerp zonder ervoor de verantwoordelijkheid te dragen.
  • Wij houden nadrukkelijk rekening met de toekomstwaarde van het object en de kosten voor beheer en onderhoud. Onze expertise op het gebied van onderwijshuisvesting, materialisatie, realisatie, beheer en onderhoud stelt ons in staat de opdrachtgever te adviseren over gerichte keuzes, voor nu en in de toekomst.

 

Uitgaande van deze waarden geven wij invulling aan onze ambitie om een flexibele, duurzame excellente leeromgeving te creëren: een ruimte voor leren en ontmoeten. Een toekomstbestendige omgeving die leerlingen, docenten en bezoekers inspireert en uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen.

 

 

Deel deze pagina

 

Neem contact op

Bezoekadres

Hambakenwetering 5

5231 DD 's-Hertogenbosch

Routebeschrijving

 

Postadres

Postbus 1711

5200 BT 's-Hertogenbosch

 

T 073-692 44 44

E info@smt-benv.nl

I  www.smt-benv.nl

 

Nieuws

SMT ruimt op en doneert aan Kika

13 maart 2018

Als niet gebruikte spullen in de weg liggen kun je dit weggooien. Indien je...

Lees meer

Time-lapse camera nieuwbouw Mavo Schravenlant XL

29 januari 2018

De nieuwbouw van Mavo Schravenlant XL is nu te volgen via een time-lapse...

Lees meer

Grote bouwers zijn positief over 2018 maar maken zich ook zorgen

18 januari 2018

2018 is het jaar van de waarheid, een bewering in een artikel in Cobouw. De...

Lees meer

 

Lees alle berichten