Duurzaamheid / BREEAM / GPR

De eisen die het Bouwbesluit aan de gebouwde omgeving stelt worden alsmaar aangescherpt. U wilt als opdrachtgever dat uw project voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit op het gebied van duurzaamheid. Niet alleen nu maar ook in de toekomst.

 

Duurzaamheid / BREEAM / GPR

Een gebouw dat BREEAM gecertificeerd wordt, is (ruim) duurzamer dan de eisen als gesteld in het Bouwbesluit. Onze BREEAM Expert,  realiseert - zonder hoge meerkosten- uw BREEAM-ambitie op een gedegen manier. De BREEAM expert bepaalt samen met u op welke factoren / aspecten, zogenaamde relevante credits, u zich moet richten (bijv. omgeving, materialen, afvalstromen) voor het behalen van een goede BREEAM duurzaamheidscore. Onze  expert begeleidt het gehele proces, en stemt de interne bedrijfsprocessen af op de BREEAM 'manier van werken'.

 

Onze GPR specialist meet u de duurzaamheid van een bestaand gebouw, nieuwbouw en renovatie. Tijdens iedere fase van duurzaam bouwen: beleid, ontwerp, realisatie en renovatie. Via rapportcijfers ziet u in een oogopslag hoe uw gebouw, project of plan presteert. Vergelijkingen maakt u in een handomdraai.

 

In Schooldomein vertelt Barrel Ripper hoe SMT omgaat met duurzaam hergebruik.

 

 

 

 

Deel deze pagina

 

 

Neem contact op

Bezoekadres

Hambakenwetring 5

5231 DD 's-Hertogenbosch

Routebeschrijving

 

Postadres

Postbus 1711

5200 BT 's-Hertogenbosch

 

T 073-692 44 44

E info@matrixscholen.nl

I www.matrixscholen.nl