SMT zoekt een Projectengineer m/v

SMT Bouw & Vastgoed ziet haar onderneming sterkt groeien. Om onze ambities verder invulling te geven zijn wij op zoek naar ondernemende, ambitieuze en communicatief sterke collega voor de rol als:

Projectengineer m/v

SMT zoekt een Projectengineer m/v

De functie

Als projectengineer ben je actief in de ontwerp-, tender- en realisatiefase en draag je zorg voor een uitstekende engineering en voorbereiding t.b.v. zeer uiteenlopende projecten op het gebied van onderwijshuisvesting en maatschappelijk vastgoed. Twee recente projecten waar men trots is op zijn het multifunctionele onderwijsgebouw voor de Erasmus Universiteit te Rotterdam en de IJdoornschool te Amsterdam. Je krijgt voornamelijk te maken met Design & Build, Engineering & Build (UAV-GC) projecten en tevens kun je intern gebruik maken van de aanwezige kennis op het gebied van Lean, BIM, Breeam en GPR. 

 

Je werkt nauw samen met jouw projectteam bestaande uit directe collega's en ketenpartners en je bent tijdens het voortraject de spil tussen de tendermanager en bouwkostendeskundige. Tijdens het ontwerpproces zit je met alle betrokkenen in een of meerdere sessies bij elkaar om alle voorkomende werkzaamheden te bespreken met als doel deze op elkaar af te stemmen. Gedurende dit proces ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit, voortgang, planning, begrotingen, technische uitwerking en controle op maakbaarheid van het ontwerp. Je draagt zorg voor de controle op de naleving van de voorschriften en wetgeving, bent betrokken bij de inkoop, beheert de informatiestroom en onderhoudt structureel goed contact met leveranciers, onderaannemers en collega's.

 

Het profiel

Onze ideale kandidaat heeft concrete ervaring als engineer en/of werkvoorbereider in de utiliteitsbouw en herkent zich in de rollen die we gekoppeld hebben aan de functie van projectengineer.

Verbinder: Je legt onderlinge verbanden, brengt partijen samen en creëert draagvlak;

Specialist: Je bent deskundig, leergierig en weet veel op je eigen vakgebied;

Zelfmanager: Je neemt verantwoordelijkheid en ontwikkelt jezelf;

Doorzetter: Je bent gedreven, gedisciplineerd, houdt vol en gaat door;

Samenwerker: Je handelt vanuit teambelang en bent gericht op co-creatie.

 

Het perspectief

Binnen SMT wordt veel aandacht besteed aan de groei van haar medewerkers. De organisatie is gericht op gedreven en ondernemende mensen met veel ruimte voor persoonlijke ambities. Betrokkenheid en eigenaarschap is hierbij een vanzelfsprekendheid. Als projectengineer gaat je functie verder dan een operationele uitvoerende rol tijdens realisatiefase. Je denkt namelijk ook mee in de ontwerp- en tenderfase. Je luistert, analyseert, onderzoekt en vernieuwt met als doel meerwaarde te  creëren voor opdrachtgevers en eindgebruikers. 

 

Organisatie

Met ruim 50 jaar ervaring is SMT een deskundige en betrouwbare partner voor huisvestingsvraagstukken op het gebied van onderwijs, zorg, sport, MFA en publieke gebouwen.  De resultaten zijn voor een groot deel afhankelijk van de enthousiaste inzet en deskundigheid van hun medewerkers die zich thuis voelen in een ondernemende en informele bedrijfscultuur. SMT biedt, zoals in haar visie vast benoemd, een omgeving die medewerkers inspireert en uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan een brief met curriculum vitae naar:

 

SMT Bouw& Vastgoed

T.a.v. directie

vacature@smt-benv.nl

of per post naar:

Postbus 1711

5200 BT 's Hertogenbosch